sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Mysteerineulontaa

Vaikka liityin mukaan Raverlyyn jo vuosia sitten, olen hyödyntänyt sen mahdollisuuksia todella  huonosti. Lähinnä katsellut ja ihastellut, mitä nyt silloin tällöin jonkin ohjeen hankkinut. Nyt on kuitenkin pakko ruveta vähän tarkemmin perehtymään siihenkin ihmemaahan. Sain nimittäin Lepopuikon blogista vinkin Meiju KP:n mysteerihuivineulonnasta. Se vaikutti niin houkuttelevalta, etten malttanut jättää sitä väliin.

Huiviin tarvitaan fingering-vahvuista lankaa kolmea eri väriä. Lankavarastoani pengottuani päädyin BC Garnin Semillaan, jota tuli äskettäin hankittua muutama kerä paikallisen lankakaupan loppuunmyynnistä. Semilla on kyllä vähän ohjeessa suositeltua paksumpaa, mutta nähtyäni muutamien kanssaneulojieni aloituksia, uskon että se kuitenkin toimii tässä.

Värien valinta ei ollut helppoa, valikoima kun oli rajallinen. Oikeastaan oli vain kaksi mahdollista yhdistelmää. Tällä kertaa päädyin tähän raikkaampaan vaihtoehtoon.Ensimmäinen vihje julkaistiin tänään. Nyt vain silmukoita luomaan.4 kommenttia:

 1. Langat ainakin näyttävät herkullisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännittävää nähdä minkälainen huivista muodostuu...

   Poista
 2. Langoista tulee kaunis huivi. Minäkin olen Ravelryssä, mutta olen vain etsinyt ohjeita sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä väreistä, ja luotan ohjeen suunnittelijaan. Uskon että huivista tulee hyvä, kunhan vaan osaan neuloa oikein. Raverly on kyllä pullollaan ihania ohjeita. Olisipa vaan enemmän aikaa neuloa...

   Poista