maanantai 18. heinäkuuta 2016

Ruusupuu, versio 2

Ihastuin tähän Ruusupuuhuivin malliin ja Luonnotar-langan väreihin niin kovasti, että heti ensimmäisen version valmistuttua aloitin toisen.


Värejä vaihtamalla sai aikaan tunnelmaltaan aivan toisenlaisen huivin. Tässä väreinä ovat haalean roosa Utu ja aavistuksen siniseen taittuva harmaa Savu.

Ruusupuu by Heidi Alander
lanka: Louhittaren luolan Luonnotar
puikot: 4mm
mitat: leveys 210 cm, syvyys 60 cm

Tämä toinen versio on ilmeisesti jo neulottu vähän löysemmin rantein, kun pingotuksen jälkeen huivi osoittautui noin 15 cm leveämmäksi kuin edeltäjänsä. Joku merkitys on varmasti silläkin, että tässä molemmat langat ovat Luonnotarta, kun taas ensimmäisessä toisena lankana oli Tuulen tytär. Uusi huivi on myös vielä  edellistäkin pehmeämpi ja laskeutuvampi, aivan ihanan tuntuinen.


Näitä voisi neuloa vielä lisääkin, niin paljon on kauniita väriyhdistelmiä joita tekisi mieli kokeilla. Toisaalta, maailma on täynnä ihania huivimalleja, joten ehkä seuraavaksi kuitenkin jotain muuta....8 kommenttia:

 1. Nämä sinun huivit ovat aikaansaaneet minullekin eräänlaisen Ruusupuu-tarpeen. Katselin jo jossain vaiheessa lankojakin, mutta mielivärit olivat eiolesaatavilla-tilassa. Kaunis huivi jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oli kyllä kiva tehdä, suosittelen! Lankoja voi tilata myös suoraan Louhittaren luolan Tuulialta, tosin en tiedä millainen on hänen tämänhetkinen värivalikoimansa.

   Poista
 2. Aivan upea väriyhdistelmä. Väriä vaihtamalla saa samasta mallista erilaisia huiveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huivin ilme muuttuu tosiaan paljon, kun vaihtaa lankojen värejä.

   Poista
 3. Ihana malli ja kauniit värit! Kiitti kommentista - nyt laitan tään sun blogin listoille niin et löydän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne :) Se sinun huivisi on kyllä upea.

   Poista
 4. Tosi onnistuneet värivalinnat, upea huivi! Miuta vähän harmittaa kun en aikanaan tarttunut tämän huivin kalisteluun, ne näyttivät festarien iltajuhlassa yhteiskuvauksessa niin upeilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Festareilla näkyi tosiaan toinen toistaan upeampia versioita tästä mallista.

   Poista