keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Herald

Pitkille junamatkoille Jyväskylään tarvittiin jotain helppoa ja kevyttä neulottavaa.


Malliksi valitsin Janina Kallion Heraldin ja langaksi kaivoin kaapin kätköissä vuosia lymyilleen Shibui Sockin. Lanka ei nimestään huolimatta ole minusta mikään sukkalanka, on nimittäin koostumukseltaan 100 % merinoa.

Herald osoittautui juuri sopivaksi matkaneuleeksi, simppeli neulottava olematta kuitenkaan tylsä. Tämä oli vasta ensimmäinen neulomani Janinan malli, vaikka useampaakin olen Raverlyssa ihastellut. En kyllä enää yhtään ihmettele näiden suosiota, hyvin kirjoitettu, selkeä ohje oli.

Ja ihan kiva oli minusta lopputuloskin, kevyt ja ilmava.Ohjeessa ilmoitettiin langanmenekiksi noin 400 metriä. Minulla lankaa oli vain 350 m, mutta tässä mallissa se ei yhtään haitannut.. Hyvin toimii tällaisena vähän pienempänäkin.


Huiveja ei onneksi ole viimeaikoina tarvittu. Sitten joskus, syksyn tullen, tämä on ehkä ensimmäinen joka pääsee käyttöön.2 kommenttia:

  1. Onpa ihana huivi ja vautsi mikä väri! Aivan ihana vieläpä syksyä ajatellen! Pitääpä itekki painaa tää malli mieleen, voisin kokeilla kun seuraavan kerran huivi-innostus tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voin kyllä suositella tämän neulomista :)

      Poista