sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Lokakuun SNY-paketti

Lokakuun pakettini ehti tehdä pienen kierroksen ennen saapumistaan, mutta löysi kuin löysikin perille. Niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa, ja tämä sanonta piti kyllä paikkansa tässäkin tapauksessa. Paketista paljastui vaikka mitä mielenkiintoista ja ihanaa. Kunhan ensin sain kerittyä auki tämän käärön.


Teemaväristä ei jäänyt epäselvyyttä. Ja parahin SNY, oranssi väri ei ollut lempivärieni listalla siitä syystä, etten halunnut jatkaa listaa loputtoman pitkäksi. Pidän kyllä myös oranssista. (niinkuin oikeastaan ihan kaikista väreistä).

Kääröä piti kasassa muutama kerällinen lankaa, Päällimmäisenä Seiskaveikkaa ja sen alta löytyi SandnesGarnin Smartia, joka onkin itselleni ihan uusi tuttavuus. Kiva päästä sitäkin kokeilemaan. Ei ihme, että lankaa oli tarvittu paljon, kun sillä piti peittää tällainen määrä aarteita


Huovutettua saippuaa pitää ehdottomasti kokeilla. Olen sellaisia joskus nähnyt, mutta neuvot tekemiseen pitää kyllä googlettaa. Hauska sattuma olivat nuo sakset, juuri päivällä olin ajatellut, että pitää ostaa sellaiset uudet kadottamieni tilalle. Tee on kuvanottohetkellä jo nautittu, samoin Daimista on jäljellä enää kuoret. Hyviä olivat molemmat :)

Näiden kaikkien lisäksi kääröstä paljastui vielä tällainen paketti


Ja paketista lisää lankaa


Tästä Salidasta olen joskus yhdet sukat kutonut, oli oikein mukavaa neulottavaa.

Ja vielä pitää erikseen mainita kortti. Taas SNYni oli löytänyt ihanan kirahvikortin. (älä kuitenkaan ota mitään stressiä näistä korteista, minulle kelpaa kyllä muutkin kuva-aiheet)


Tämän varsinaisen paketin vielä seikkaillessa matkoillaan, salainen ystäväni ehti jo lähettää toisenkin paketin. Tästä 'lohdutuspaketista' paljastui sukkalankaa, heijastin ja värikäs kortti. Heijastin roikkuu jo takissani, ja langoista tuli vain huonoja kuvia, joten niitä en nyt tähän laita. Kaunista murrettua vihreää ja lämpimän punaista ovat väriltään.

Oikein oikein suuret ja lämpimät kiitokset sinulle SNY! Ihan mahdottoman hieno paketti!3 kommenttia: