torstai 31. maaliskuuta 2016

Kalenterisukat valmiina

Pia Tuonosen blogissa on ollut noin kahden viikon ajan meneillään kevätkalenterisukkien neulominen. En ollut aiemmin osallistunut minkäänlaiseen mysteerineulontaan, mutta nyt lähdin innolla mukaan heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Uusi muutaman kerroksen pituinen pätkä ohjetta julkaistiin aina aamukuudelta, ja joka aamu ennen töihin lähtöä minun piti se käydä kurkkaamassa. Vaikka vasta illemmalla ehdinkin puikkoihin tarttua. Tänä aamuna oli vuorossa jo viimeinen pätkä. Sain omat sukkani neulottua ihan aikataulussa, joten tässä ne nyt ovat valmiina.


Lankoina näissä ovat viininpunainen Salla ja vaaleanpunainen Regia Wintersorbet, joita kului yhteensä 92 g. Mukavan pehmeät sukat tuli näistä langoista. Pieni virhekin pääsi livahtamaan mukaan, kun yhtenä päivänä aloitin kaavion neulomisen epähuomiossa väärästä suunnasta. No, ei haittaa tahtia, kauniit tuli näinkin.

Kiitos Pia tämän kalenterisukkaprojektin järjestämisestä. Oli kiva olla mukana!12 kommenttia:

 1. Pnpa herkulliset värit näissä sinun kalenterisukissa! :) Mysteerineulonta on niin lystiä, että siihen tahtroo jäädä koukkuun. Ainakin minulle on niin käynyt. :D
  Huomasin, että olet melko tuore bloggari, tai ainakin tämä blogi on tuore, siksi toivotankin sinulle onnea ja menestystä Blogistaniassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matleena! Tämä blogi on tosiaan aika uusi, ja hiukan vielä hakeekin muotoaan. Minulla on kyllä myös korublogi, jota olen pitänyt vähän kauemmin. Harmillinen käsivaiva vaan haittaa pahasti koruilua, niinpä sinne ei juurikaan synny mitään blogattavaa. Täältä Blogistaniasta saa kuitenkin niin paljon ideoita ja inspiraatiota, että halusin kuitenkin olla täällä mukana. Siksi syntyi Harmaata lankaa-blogi.

   Poista
 2. Onpas kivan väriset sukat! Ihanan pirteät :) Kyllä sen huomasi, kuinka aamulla oli niin mukava herätä, kun oli jotain uutta ja jännittävää mitä odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on tosiaan aamut olleet tylsempiä, kun ei enää ole mitä odottaa.

   Poista
 3. Kaunis värimaailma, tykkään näistä sukista.
  Ensimmäinen kerta oli minullakin kun näin alusta hoksasin lähteä mukaan neulomaan yhdessä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis väriyhdistelmä! Ei virheet haittaa eihän sitä edes huomaa. Näitä oli kiva neuloa.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat teit. Kuviot erottuvat selvästi. Minäkin huomasin omista sukistani, että yhdestä raidasta oli jäänyt uupuman yksi kerros.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piri. Tämä on kyllä siitäkin kiva sukkamalli, etteivät pienet virheet ihan heti erotu.

   Poista
 6. Viininpunainen laittaa vaaleanpunaisen suorastaan hehkumaan. Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pidän kyllä itsekin tästä yhdistelmästä, vaikka kumpikaan väri yksinään ei niin kuulukaan suosikkeihini.

   Poista