maanantai 14. marraskuuta 2016

Marraskuun SNY-paketti

Marraskuun SNY-paketin teemanahan oli, vähän tiivistäen, itsetehtävä lahjaidea jollekin läheiselle. Salainen ystäväni oli toteuttanut tämän laittamalla pakettiin ohjeen ja langat kivoihin nyöritettyihin polvisukkiin. Luulenpa, että päädyn neulomaan sukat tyttärelleni, joka viettää synttäreitään nyt marraskuussa. Harmaa Novitan Duo-lanka tosin on niin minun väriseni, että taidan säästää sen omiin sukkiini, ja neuloa tyttärelle jostain muusta väristä.

Paketissa oli ohjeen ja lankojen lisäksi herkkuja niin minulle kuin koirallekin. Oma pussini on vielä avaamatta, mutta koira sai jo maistiaisen, joka katosi parempiin suihin pikavauhtia. Lisäksi sain ison paketillisen tuikkukynttilöitä. Mistähän SNY tiesitkin, että nämä olivat minulta juuri loppumassa? Hauska tuunattu korttikin osui taas ihan kohdilleen, kortin koira kun muistuttaa kovasti meidän koiraamme. Samanlainen punainen pantakin kaulassa :)

Kuvaaminen ei minulta tässä pimeydessä  oikein ottanut onnistuakseen, siksi vain yksi kuva, ja sekin valitettavan kehno. Saa siitä jonkinlaisen käsityksen toivottavasti kuitenkin.


Vaikka kuva onkin huono, paketin sisältö osui taas ihan nappiin. Suuret ja lämpimät kiitokset sinulle SNY!

KIITOS!
6 kommenttia:

 1. ihana paketti ja voi miten suloinen koiruus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koiruus on kohta 10 vuotias löytökoira.

   Poista
 2. Suloinen hauveli<3 Ja oikein ihanaisen paketin sait.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan paketti todellakin. Sormet niin syyhyäisi päästä neulomaan noita sukkia, mutta viisainta varmaan neuloa joululahjaneulomukset ensin alta pois.

   Poista
 3. Ihana koira. Täytyy muistaa ensi kerrallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut kyllä maistuivat. Tylsä emäntä vaan vähän säännöstelee...

   Poista