perjantai 2. joulukuuta 2016

Tupsupipoja

Joskus alkuvuodesta innostuin hamstraamaan lanka-alesta paksua viilalankaa, ajatuksena neuloa siitä myssyjä ja pipoja. Useampia niitä silloin valmistuikin, esimerkiksi nämä ihan ekassa postauksessa esitellyt. Monta kerää lankaa jäi kuitenkin vielä neulomatta. Nyt kun talvi taas tekee tuloaan kaivoin nämä paksukaiset uudelleen esille ja neuloin muutaman tupsupipon.


Tässä kuvassa tupsut ovat oikeasti vielä kiinnittämättä, kun halusin päästä ulos kuvaamaan valoisaan? aikaan.

Lankana näissä on Ragazza Lei, 100% villalanka, joka minusta näyttää ihan markkinoilla myytävältä metrilakulta.


Pipot ovat ihan perus 1 oikein 1 nurin joustinta, 40-46 silmukkaa, neulottu 9 mm:n puikoilla.

Samaa lankaa yksivärisenä on käytetty näihin kokeiluihin.


Musta on 3 oikein 1 nurin joustinta, puna-beigessä joka toinen kerros 1 o, 1 n ja joka toinen pelkkää oikeaa. On tällä neuloksella kai joku nimikin, en vaan nyt saa sitä mieleeni. Nämä kaksi on neulottu 8 mm:n puikoilla, vähän tiiviimmiksi.
Näitä on niin hauska ja nopea neuloa, että saatan neuloa vielä muutaman lisääkin. Lankaakin kun on jokunen kerä jäljellä...

Tämä joulunalusaika on perinteisesti monenlaisten kalenteriyhteisneulontojen aikaa. Itse lähdin tällä kertaa mukaan kahteen.
Heidi Alanderin SatakielimysteeriKalissa neulotaan huivia Tukuwoolista. Valitsin omaan huiviini nämä väritToisessa projektissa neulotaan rauhaa. Niin maailmaan kuin omaan sisimpäänkin. Tavoittelemisen arvoista ainakin <32 kommenttia:

 1. Pitänee minunkin neuloa joku pipo, kun on kertynyt noita paksuja lankoja. Joulukuun pakettikin on valmis, pitää yrittää huomenna viedä se postiinkin. On ollut kiva olla SNYsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, onpa syksy mennyt nopeasti ja loppuu tämä hauskuus. Vaikka on kyllä kiva nähdä kuka näiden ihanien salaisten pakettien lähettäjäksi paljastuu...

   Näitä paksuja pipoja on mukava neuloa, suosittelen :)

   Poista