keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulukuun Sny-paketti

Ihan kamalan nopeasti kului tämä syksy ja Salainen neuleystävä-kierros. Oikeastaan ennenkuin ehdin odotellakaan tuli postista ilmoitus saapuneensta lähetyksestä, viimeisestä Sny-paketista. Vaikka tuntui hiukan haikealta tämä leikin loppuminen, odotin toisaalta mielenkiinnolla ja uteliaana tietoa siitä kuka näiden ihanien pakettien lähettäjänä on ollut. Ennenkuin paljastan sen tiedon, haluan vielä esitellä tämän viimeisen paketin.

Paketista paljastui taas vaikka mitä!


Joulukuun ohjeistuksesta oli valittu vaihtoehto "lämmintä käsille". Tämän toteuttamista varten oli mukana kaikki tarvittava: Kauniin väristä Big Delight lankaa, ohje huovutettuihin lapasiin, ja vielä sopivat puikotkin.Lankojen väri oli valittu sopimaan Ystäväiseni neulomaan, pehmeään kaulahuiviin.

Paketissa oli myös herkkuja, Englannin lakuja ja ihanaa jouluisen tuoksuista rooibosteetä. Kaikki rooibosteet maistuvat minulle, mutta tämä, kardemummalla ja appelsiinilla maustettu, on yksi herkullisimmista mitä olen maistanut. Myös koiraa oli tälläkin kertaa  muistettu.Lisäksi paketissa oli jouluaiheinen käsityölehti ja salaperäinen paketti, jonka olen ainakin toistaiseksi malttanut jättää avaamatta.


Ja tälläkin kertaa SNY:ni oli onnistunut löytämään kirahviaiheisen kortin, joulukortin vieläpä! Tästä kaikesta on kiittäminen Osakaista! Suuret ja lämpimät kiitokset tästä syksystä ja mahtavista paketeista! Joka kerta pakettia availlessani on tuntunut, että ne on koottu ajatuksella juuri minulle.
Mukavaa joulun odotusta ja kiireettömiä juhlapyhiä sinulle!
5 kommenttia:

 1. Oi ihana paketti salaiselta neuleystävältä joka ei ole enää salainen:-) Ihanaa joulunaikaa sinulle<3

  VastaaPoista
 2. Oli mukavaa olla parisi. Kirahvien jahtaaminen oli haastavaa, mutta nythän on julkisuudessa kerrottu, että kirahvikannat ovat pahasti romahtaneet, joten ei ihme, ettei niitä meinannut löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kirahvit ovat kaikenkaikkiaankin aika harvinaisia näillä leveysasteilla. Hienosti olet kuitenkin niitä onnistunut löytämään. Ilahduttavat kaikki minua nyt hyllynreunalla. Kiitos vielä kerran kivasta syksystä. Kunhan joulukiireet tästä helpottavat, otan puikoille paketeista löytyneitä lankoja.

   Poista