torstai 8. joulukuuta 2016

Perussukat

Joulupukin apurina tässä on tullut viimeaikoina häärittyä, siksipä ei täälläkään ole voinut juuri mitään esitellä. Näiden sukkien saaja ei kuitenkaan varmasti blogiin eksy, joten uskallan kuvan tänne laittaa.

Ihan perussukat on kyseessä, kokoa 42-43


Lankana näissä on Twister Sox 6 Color, sama kuin näissä aiemmin neulomissani ruskeasävyisissä. Hyvin tuntuu kestävän, käyttöä ja pesua, joten mielellään langasta toisetkin sukat neuloi. Tykkään myös siitä miten tämä raidoittuu. Sukat on neulottu 3 mm:n puikoilla. Näin jälkikäteen huomasin neuloneeni edelliset hiukan pienemmillä puikoilla, ja jälki on kyllä selvästi siistimpää. Kannattaisi varmaan joskus lukea vanhoja blogikirjoituksiaan, siellähän asia oli selvästi sanottu.

Yhteisneulonnat ovat päässeet hyvään alkuun. Project Peace näytti eilen tältäJa Satakieli Advent MKalin alku on tällainenIhan kivoja projekteja molemmat.
2 kommenttia:

  1. Voitit sukat blogini sukka-arvonnassa. Onnittelut! Lähetätkö osoitetietosi sähköpostiini kirsilinnea@netti.fi niin saan sukat postiin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuhannesti! Niin kauniit sukat, ja ihan minun värisenikin :) Oikein mukavaa joulunodotusta sinulle ja myös onnettarelle.

    VastaaPoista