torstai 18. elokuuta 2016

Kesätaivas

Tämä on ollut oikea huivien kesä. Laskeskelin tuossa äsken että tämä upeanvärisestä Tuulen tyttärestä neulomani Summer Sky on jo kahdeksas huivini ihan muutaman kuukauden sisällä.


Tämä Janina Kallion malli on helppo ja yksinkertainen, juuri sopiva kisakatsomoon. Ihan mukavaa neulottavaa, vaikkakin loppupuolella monet peräkkäiset reikäkerrokset alkoivat jo vähän kyllästyttää. Tuloksena kuitenkin kaunis, ilmava huivi.


Lankana siis Louhittaren luolan Tuulen tytär, 50 % merinoa ja 50% silkkiä. Kuten arvata saattaa,  aivan ihanan tuntuista neuloa ja käyttää. Väri on nimeltään Jalokivi. Nämä tummat turkoosit ovat välillä hiukan haastavia kuvattavia. Oikea sävy tulee parhaiten esiin ensimmäisessä kuvassa.


Kunnon pingotusraudat pitäisi vielä hankkia, saisi reunoista siistimmät. Ihan perinteisellä nuppineulamenetelmällä huivista tuli 195 cm leveä ja 50 cm korkea.


Nyt on kyllä omat ja naapurinkin huivitarpeet vähäksi aikaa tyydytetty. Mikähän kausi on vuorossa seuraavaksi? Paitakausi?6 kommenttia:

 1. Todella kaunis huivi! Montako vyyhtiä meni lankaa? Kysyn vaan kun itselläni on yksi vyyhti kyseistä lankaa.

  VastaaPoista
 2. Tulin kertomaan, että olen sinun syysSNY ja yritän selviytyä kunnialla tästä tehtävästä. Minä väri sinua ilahduttaisi eniten syyskuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SNY! Älä tästä ota mitään paineita :) Kaikki värit käyvät minulle, mutta jos nyt jotain pitää erikseen mainita niin lämpimät syksyiset sävyt tuntuvat tällä hetkellä kivoilta.

   Poista
 3. Oot ollu kyllä ahkera huvien suhteen, kauniita huiveja olet tehnyt:-)

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi ja tosi kauniin värinen. jostain syystä mua on alkanut viime aikoina puhuttelemaan noi ainaoikeat raidat. Niitä tehdessä voi rentoutua...
  P.S. Meille on tulossa niitä rautoja lähiaikoina...

  VastaaPoista