torstai 11. elokuuta 2016

Kotikutoista

"Kotikutoinen" voisi olla teemasana tälle postaukselle. Lankaa en sentään ole itse kehrännyt, mutta sen värit ovat peräisin viime postauksessa esitellyistä värjäyskokeiluistani. Mallikin on oma kehitelmä, vaikutteita  on kyllä tarttunut vähän sieltä ja täältä.


Lankana tässä on Mio, 100% merinolanka, jonka olen siis elintarvikeväreillä värjännyt. Lankaa myytiin joskus hyvällä alennuksella, joten uskalsin ottaa riskin ja heittää vyyhdit pataan. Mietin ettei rahallinen tappio olisi  kovin suuri vaikkei värjäystulos olisikaan ihan sitä mitä toivoin.


Turkoosi osuus on raidoitettu kahdelta eri kerältä. Pohjaväri on molemmissa sama, mutta väripilkut on tehty eri väreillä.


Pinkit raidat ovat Dropsin Fabelia. Huivi on semmoista kaulahuivikokoa, leveys 160 cm, korkeus keskikohdasta 45 cm. Lankaa kului 150 g, nelosen puikoilla neuloin.

,

Nyt on kiire saada puikkoja vähän tyhjemmiksi, tuolla Raverlyn puolella on näet alkamassa Joji Locatellin KAL. Muutama päivä vielä aikaa päättää mitä neuloisi. Puntilla houkuttelisi, mutta järkevämpi vaihtoehdoista olisi Japan sleeves , siihen kun on jo sopivat langatkin valmiina. Kumpaan tahansa päädynkin, väri on jo päätetty. Se on harmaa.

2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi! Molemmat Jojin mallit ovat ihania, tee vaikka molemmat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jojin mallit ovat tosiaan ihania, näiden lisäksi muutama muukin on jonossa...

      Poista