tiistai 30. elokuuta 2016

Raitasukkia ja salaista postia

Naapurin alakouluikäiset veljekset olivat kesän aikana kasvaneet ulos vanhoista sukistaan, ja kumisaapaskelien lähestyessä uusille tulisi tarvetta. Tästäpä sain intoa tarttua vaihteeksi sukkapuikkoihin. Kaikkien kesällä neulottujen huivien jälkeen sukkien neulominen tuntuikin tosi kivalta, ja valmista syntyi vauhdilla.


Langat näihin löytyivät omista varastoista. Raitalankaa oli kolme täyttä kerää ja lisäksi tarvittiin jämäkerät vihreää ja turkoosia, kaikki teeteen Sallaa. 3,5 mm:n kantikkailla puikoilla neuloin. Lankamäärän rajallisuuden vuoksi raitoja ei ollut yhtään varaa kohdistella.


Isommat sukat ovat kokoa 39 ja pienemmät noin kokoa 34. Näitä pieniä kokoja on minusta aina vähän vaikea arvioida, vaikka kuinka tavailen Sukkalehdestä silmukkamääriä ja senttejä. Toivottavasti kuitenkin ovat käyttökelpoiset.


Ilmoittauduin vuosien tauon jälkeen mukaan Salaisen Neuleystävän syyskierrokselle. Ensimmäisenä yhteydenottona piti lähettää postikortti. Minä sain oman korttini tänään. Mieltäni lämmitti erityisesti kortin aihe, tarkkaan juuri minua varten valittu. Kiitos SNY!
7 kommenttia:

 1. Kiva, että tykkäsit. Heti, kun näin kortin, tiesin, että se tulee sinulle.

  VastaaPoista
 2. upeita sukkia!

  Suloinen kortti.

  VastaaPoista
 3. Kauniita sukkia! Monesti jokin asia kertoo selvästi, että kuuluu omalle parille. Tämän on SNY:sikin saanut kokea, koska kortti oli mieluinen.t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 4. Kivoja sukkia! Perussukkia on mukava välillä neuloa, nopeita neulottavia.
  Mietin pitkään lähteäkö mukaan Snyhyn, jätin kuitenkin tällä kertaa väliin.

  VastaaPoista
 5. Suloinen kortti! Kivaa alkanutta SNY-kierrosta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiva idea noi yksiväriset resorit ja kantapäät raitalangan kanssa. Eikä mee veljeksien sukat sekaisin kun ovat selvästi erilaiset. Minä en muuten just koskaan täsmää raitoja. Pikkasen eriparisista sukista tulee niin hyvälle tuulelle )

  VastaaPoista